fantasin till makten

Fantasin till makten! Vad drömmer du om?

Fantasin till makten är ett nytt gemensamhetsverk från Gerillaslöjdsfestivalen, där vi bjuder in alla att tillsammans skapa en matta av garnbollar. Varje garnboll står för en önskning till Sveriges politiker från var och en av oss som deltar.

Med Fantasin till makten skapar vi tillsammans en önskematta som visar att vi är många med röster som räknas. Gerillaslöjdsfestivalen vill med denna matta utmana men också stärka våra politiker att agera med stort mod och med medmänsklighet – och vi behöver din hjälp!

Så här gör du för att vara med:

  • Gör en, eller flera garnbollar i valfri färg och storlek.
  • Skriv ner en kort önskan eller hälsning till Sveriges politiker och fäst vid garnbollen. (Även om du gör flera bollar räcker det med en önskan/hälsning)
  • Etiketter till din hälsning finns här för utskrift:
    – Utskrift med 1 etikett: Fantasin till makten utskrift etikett 1
    – Utskrift med 8 etiketter: Fantasin till makten utskrift etikett
  • Skicka in din boll och din hälsning till oss på adressen:
    Maria Yvell, Skarpnäcks allé 21, 128 35 Skarpnäck

Sista inlämningsdag av bollar är 3 juli 2019. Mattan, tillsammans med era önskningar, planeras att lämnas över till politiker i riksdagshuset i september 2019.  Tillsammans ger vi plats åt medmänsklighet, solidaritet och jämställdhet.

Om oss:

Gerillaslöjdsfestivalen består av Maria Yvell (@virkadygnetrunt) och Frida Arnqvist Engström (@kurbitsmedia).Vi är ett kreativt nätverk och ibland en plats där vi samlas för att manifestera våra åsikter genom hantverket. Senast klädde vi in 48 meter broräcke i Borås med rutor gjorda av utövare från hela landet. Vi finns även på Instagram och Facebook.